Το βραβειο του ΒΗΜΑgourmet στο PanDora's Kitchen

06:05

Θυμάστε στη δημοσίευση για την υποψηφιότητα που είχα ονομάσει την συμμετοχή μου στα βραβεία του περιοδικού ως το πιο γλυκό ταξίδι του blog? Ε, λοιπόν αυτό το ταξίδι έφτασε στο τέλος του παίρνοντας το βραβείο κοινού στη κατηγορία best baking.


Ήταν μια μοναδική διοργάνωση από τους συντελεστές του περιοδικού και η εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες σίγουρα αξέχαστη. 


Γνωριστήκαμε με  άλλους bloggers, με τους συντελεστές του BHMAgourmet καθώς και με διάσημους από τον καλλιτεχνικό και μαγειρικό κόσμο. 


Και όλα αυτά με την συνοδεία μουσικής από τους The Cooks, εξαμελής ομάδα σεφ που μετατρέπει μαγειρικά σκεύη σε μουσικά όργανα  και από το μουσικοθεατρικό δρώμενο "Και διηγώντας τα να τρώς". Με άφθονο φαγητό και ποτό.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές, τους συμμετέχοντες, αυτούς που με ψήφισαν, ακόμη και αυτούς που δεν με ψήφισαν γιατί σημασία δεν είχε η νίκη αλλά η ευκαιρία να ζήσουμε όλο αυτό. Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και ιδιαίτερα στο βούτυρο Βιτάμ που ανέδειξε την γεύση όλων των συνταγών μου.


Εύχομαι η διοργάνωση των βραβείων να γίνει θεσμός και να έχουμε την ευκαιρία να συναντιόμαστε κάθε χρόνο. Ευχαριστωωωωωώ όλους για όλα....!!! @PanDora







You Might Also Like

1 comments

  1. Congratulations dear Dora!!!! May this be the beginning of a great Adventure in the world of Food Blogging!!!

    ReplyDelete

Popular Posts

Like us on Facebook