5 Detox Fruit!

00:55



Αβοκάντο:
Το αβοκάντο είναι ένα υπέροχο σνακ, πλούσιο σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά που μπροκάρουν 30 είδη καρκινογόνων ουσιών. Το αβοκάντο πρέπει να καταναλώνεται ωμό χωρίς την προσθήκη άλλων συστατικών όπως μπαλσάμικο για παράδειγμα. Μια καλή επιλογή είναι να αγοράσετε αβοκάντο βιολογικής καλλιέργειας. 


Grapefruit:
Αυτό το φρούτο είναι ευρέως διαδεδομένο σε δίαιτες επειδή βοηθάει το συκώτι να κάψει λίπος. Πρόκειται για ένα φρούτο που βοηθάει στην αντιμετώπιση του διαβήτη, στη ενίσχυση του οργανισμού και στη μείωση της χοληστερίνης. Αξίζει να αναφερθεί ότι κάνει θαύματα σε όσους πάσχουν από έλκος στομάχου ή παθήσεις των ούλων. 


Ανανάς:
Ο ανανάς είναι ένα από τα γευστικότερα φρούτα. Εκτός από την τέλεια γεύση του περιέχει και ένα ένζυμο που βοηθάει στο καθαρισμό του παχέος εντέρου και βοηθάει στην πέψη. Το ένζυμο αυτό ονομάζεται bromelain και βοηθάει επίσης στην πήξη του αίματος. 


Καρπούζι:
Το καρπούζι έχει ιδιαίτερα διουρητικές επιδράσεις και έτσι ο οργανισμός αποβάλει τις τοξίνες. Επίσης, περιέχει αργινίνη που ρυθμίζει την ροή του αίματος και λυκοπένιο που προλαμβάνει τις ρυτίδες. 


Μήλο:
Το μήλο περιέχει φυτοχημικά όπως φλαβονοείδη και τερπενοειδή που έχουν ιδιαίτερη σημασία όταν θέλουμε να αποτοξινώσουμε το σώματα μας. Τα φλαβονοειδή , για παράδειγμα, διεγείρουν την χολή βοηθώντας το στομάχι να αποβάλει τοξίνες. 

 photo by: www.mindbodygreen.com / www.newscenter.berkley.edu / www.healthy-dietpedia.com / www.e-health101.com / www.newlywebcooking.blogspot.com

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook