It's Burger Time!

08:04


Υλικά:
800 gr μοσχαρίσιο κιμά
1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
2 κουταλάκια του γλυκού ρίγανη
1 αυγό
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
5 κουταλιές της σούπας γάλα
4 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1/2 κούπας φρυγανιά
αλατοπίπερο

Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη. Το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον. Έπειτα φτιάχνουμε τα μπιφτεκάκια μας και τα ψήνουμε στο grill, στο φούρνο ή στο τηγάνι. Για τα  burgers  θα χρειαστούμε στρογγυλά ψωμάκια, ντομάτα, μαρούλι, φέτα, μουστάρδα, μαγιονέζα και μουστάρδα (ή ότι άλλο σας αρέσει. Βάλτε φαντασία!). 

Την ζύμη του κιμά καλό θα ήταν να την ζυμώσουμε από το προηγούμενο βράδυ ώστε να ενωθούν καλά τα υλικά και να αναδυθούν όλα τα αρώματα των μπαχαρικών. Αφού τα ζυμώσουμε μπορούμε να τα βάλουμε ένα ένα στην κατάψυξη και να τα έχουμε έτοιμα για ψήσιμο όποτε θέλουμε να φτιάξουμε τα burger μας. Θα τα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι..@PanDora


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook